• Beluister nu de nieuwe single via Spotify, Deezer, HitsNL of download via iTunes
 • Beste Zangers Seizoen 10
 • Gewoon Doen! Nu in de winkel en online verkrijgbaar!
 • Lisanne Spaander
 • 'Als We Zo Vrij Mogen Zijn.....' nu in de winkel en online verkrijgbaar!
 • Live in concert
 • Xander de Buisonjé

Persbericht: Beste Zangers 10 vanaf 11 juli op CD

Nederland was de afgelopen weken weer in de ban van het populaire TV-programma Beste Zangers. Dit seizoen was het de beurt aan Tommie Christiaan, Maan, Brace, Tania Kross, Dennie Christian, Kenny B en Anita Meyer. Ze vertolken elkaars repertoire en zingen nummers die je misschien niet zo snel zou verwachten. Afgelopen maand brak het programma de kijkcijfer records van voorgaande seizoenen met meer dan 1,2 miljoen kijkers per aflevering. Ook op YouTube en Facebook werden de nummers uit het programma miljoenen keren bekeken, waaronder de Jij Bent De Liefde van Maan.
Naast deze nummer 1 hit bevat de CD in total 21 nummers waaronder Flink Zijn (Anita Meyer), Zij Gelooft In Mij (Kenny B), Als Je Gaat (Dennie Christian), Ave Maria (Brace), Margherita (Tania Kross), A Sama De (Tommie Christiaan) en nog veel meer.
Het album is vanaf 11 juli overal verkrijgbaar. Een speciale versie van het album met bonustracks is vanaf 8 juli verkrijgbaar via Apple Music.

Anita Meyer zorgt voor tranen met optreden tijdens Beste Zangers

Muziek kan een gevoelige snaar raken, veel meer dan woorden dat kunnen doen. Dat is precies de reden dat de zangers die aan het programma De Beste Zangers meededen, het niet droog hielden. Anita Meyer zong namelijk een prachtige versie van het nummer ‘Flink Zijn’.
Zaterdagavond was het de beurt aan rapper Brace, alle artiesten zongen hun versie van een nummer uit het repertoire van de rapper. Brace auditeerde in 2015 bij The Voice of Holland met het nummer ‘Flink Zijn’. Anita Meyer besloot dit nummer te zingen voor Brace.

Ruim een miljoen mensen zagen hoe niet alleen zangeres Maan in tranen uitbarstte, maar de bank gevuld met zangers last kregen van natte ogen. Brace pinkte gedurende het nummer regelmatig een traan weg. En zangeres Maan bleek achteraf flink last te hebben van haar liefdesverdriet, wat door de prachtige vertolking van Anita werd opgeroepen.

Maan pakt de nummer 1 positie!

Het populaire TV-programma Beste Zangers, uitgezonden op NPO1 levert in het 10e seizoen alweer een nummer 1 hit af. Na eerdere behaalde successen door Thomas Berge, DO, Glennis Grace, André Hazes jr. en OG3NE is het nu de beurt aan MAAN.
MAAN mocht afgelopen zaterdag het nummer, 'Jij bent de liefde' (origineel van Kenny B) zingen, en kennelijk maakte dat zoveel indruk bij de kijkers dat het nummer razendsnel de nummer 1 positie wist te behalen in de iTunes top 100.
Op maandag 2e pinksterdag zal MAAN een optreden verzorgen bij RTL Late Night.

John West wil het succes van 2016 overtreffen

2016 was in alle opzichten een geweldig jaar voor John West. De geboorte van zijn eerste kind, zijn 10 jarige jubileum in een uitverkocht theater in Breda, ”Lekker Ding” als één van Nederlands meest gedraaide liedjes in de Horeca, en een award vanwege meer dan 20 miljoen streams.
Toch legt John West de lat voor 2017 weer een stukje hoger. Met de release van de single 'Wit Zwart' en de CD/DVD 'Live In Concert' is het jaar flitsend van start gegaan en geeft hij weer een prachtig visitekaartje af. Het jaar 2017 ziet er er veelbelovend uit met een live concert van John West met Lange Frans op 20 mei in popzaal 013 in Tilburg. Onder begeleiding van Marcel Fisser en zijn band en diverse gasten beloofd dit een geweldige avond te worden. Rond deze datum zullen John West & Lange Frans al hun muzikale samenwerkingen op CD uitbrengen.
“Naast alle optredens die alweer gepland staan voor dit jaar zijn we ook nog met iets groots bezig voor het einde van dit jaar, en daar krijg ik enorm veel energie van. Ik vind het fantastisch dat ik fulltime bezig mag zijn met wat ik het liefste doe, muziek maken en optreden” aldus een enthousiaste John.

Stagiaire gezocht

Assistent digital manager / product manager

Dit omvat o.a. de volgende werkzaamheden:

 • uploaden content
 • social media marketing
 • onderhoud website
 • vormgeving
 • office werkzaamheden (mailings, algemeen)
 • het meedenken over marketing/promotie plannen
 • het coördineren van nieuwe releases

Vereisten:
 • HBO-opleiding
 • Affiniteit met muziek en bij voorkeur een brede muzieksmaak
 • Kennis en ervaring met sociale media als Twitter, Facebook, Instagram etc.
 • Kennis van de digitale platforms zoals Spotify, Deezer, YouTube, Google, Apple Music, etc
 • Een gezonde blik op de toekomst en nieuwe initiatieven
 • Kennis en ervaring met Excel, Word en Photoshop

Solliciteren
Stuur je motivatiebrief en CV naar info@cornelismusic.nl

Willem Barth presenteert nieuwe single op Gipsy Party

Zaterdag 28 januari, organiseert Willem Barth een Gipsy Party in Tilburg m.m.v. Belle Perez en Django Wagner. In de vooravond van dit feest lanceert Willem zijn nieuwe single ‘Zeg Heb Jij Iets Tegen Mij’. Willem laat weten dat hij altijd al fan was van zanger en liedjesschrijver Tony Bass. “Hij werd bekend in de jaren 60 en overleed helaas in 2005. Tony had o.a. grote successen met ‘Dat Is Het Einde’, ‘Gina Lollobrigada’ en natuurlijk met ‘Ik Ben Met Jou Niet Getrouwd’ (dat zangeres Doenja onlangs weer nieuw leven inblies). Hierna bracht hij ‘Zeg Heb Jij Iets Tegen Mij’ (1997) als opvolger uit. Zijn doel om ook hier een succes van te maken heeft hij nooit bereikt. Tony werd ziek en daarom heeft het nummer niet de aandacht gekregen die het verdiende. Ik wilde het liedje graag nieuw leven inblazen en daarom heb ik samen met m’n producer Manfred Jongenelis ‘Zeg Heb Jij Iets Tegen Mij’ in een nieuw feestelijk jasje gestoken”.