Aan Diego Holzken kan je niet meer ontkomen!

We kennen Diego Holzken van zijn vrolijke en dansbare liedjes, dat bewees hij al met onder andere zijn single ‘Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken’ met 7.5 miljoen streams en ‘Mijn Loterij’ met 3 miljoen streams.

Met zijn nieuwe single ‘Geen Ontkomen Aan’ zorgt de zanger er opnieuw voor dat stilzitten op zijn muziek erg lastig is. ‘Overal waar ik optreed heb ik als doel één groot feest te bouwen met mijn eigen liedjes en zoveel mogelijk mensen te zien dansen en dat lukt al jaren erg goed! Daar maak ik mijn muziek ook op en ik weet zeker dat op mijn nieuwe single ook volop mee gedanst en gezongen gaat worden’ aldus een enthousiaste Diego.

De single is vanaf nu te beluisteren via alle bekende kanalen!

Stream / Download:
https://cornelismusic.ffm.to/geenontkomenaan


Mike Peterson Live in Concert

Hij wordt al jaren geroemd als een van de beste zangers van Nederland en weet overal grote indruk te maken met zijn unieke stemgeluid. Of dit nu bij de uitverkochte concerten van Toppers in Concert in een kolkende Johan Cruijff ArenA was waar hij als gastartiest maar liefst 13 keer mocht optreden, of natuurlijk elders door heel Nederland.
Op maandag 23 september gaat hij een vernieuwde fantastische show neerzetten in het AFAS Circustheater in Scheveningen. We hebben het over niemand minder dan mister show en soul man… Mike Peterson!
Samen met zijn 10 koppige liveband zal de zanger een onvergetelijke show neerzetten waarbij natuurlijk zijn eigen grootste hits voorbij komen maar ook zijn favorieten en idolen waaronder Tom Jones, James Brown en vele andere giganten.
Met zijn jarenlange ervaring in de showbusiness neemt Mike Peterson je mee in een avond vol muzikale hoogtepunten.
Bestel nu je kaarten en bereid je voor op een avond vol entertainment en hoogtepunten!
Tickets & Info:
https://ticketpoint.nl/evenement/mike-peterson-live-in-concert/

Sander Kwarten gaat voor meer goud!

Al jaren timmert volkszanger Sander Kwarten flink aan de weg met zijn muziek. En aan zijn indrukwekkende repertoire voegt hij nu zijn nieuwe single ‘Laat Me’ toe.
Onlangs werd de Brabantse zanger nog compleet verrast door collega Frank van Etten, uit wiens handen hij een gouden award ontving voor zijn single ‘Geen Twijfel’. Sander staat bekend om zijn volkse liedjes in een heerlijke productie, waarmee hij jong en oud aanspreekt met verhalen die uit het leven zijn gegrepen.
‘De ene keer sta ik te zingen op een feest vol met mensen van jong tot oud die lekker dansen en meezingen en de andere keer word ik gevraagd om ‘Mijn Jongen’ of ‘Mijn Meisje’ te zingen op een gender reveal party. Ik wil mensen vermaken met mijn liedjes en raken met teksten die voor iedereen herkenbaar zijn’.
Sander zijn nieuwe single ‘Laat Me’ is geschreven door Emile Hartkamp en geproduceerd door Manfred Jongenelis. De single is een onvervalste feestknaller, die Sander op het lijf is geschreven!
Vanaf 2 februari te beluisteren en te bekijken via alle bekende kanalen.
Download / Stream:https://cornelismusic.ffm.to/laatme

Mike Peterson lanceert na het succes van 'Samen Zijn We Eén' nu een remix!

Het succes van Mike Peterson zijn 'Unplugged' EP is niet onopgemerkt gebleven. Zo scoort de zanger met 'Samen Zijn We Eén' op dit moment en is deze al wekenlang terug te vinden in de Viral Charts op Spotify.

Ook tijdens zijn optredens ziet de zanger dit succes terug. 'Waar ik ook sta op te treden, overal vragen ze Samen Zijn We Eén aan! En ik vind het toch wel het leukste als er op mijn eigen liedjes gedanst wordt. Ik hoefde daarom ook niet lang na te denken om een remix te maken'.

Mike kroop zelf de studio in om een uptempo versie te maken en dat is meer dan goed gelukt.

De remix van 'Samen Zijn We Eén' is vanaf 11 januari als bonus track op zijn EP en als single release te beluisteren via alle bekende kanalen.

Pre-save nu via:
https://cornelismusic.ffm.to/samenzijnweeen-remix

Een vrolijke start van het jaar met Fenna Ramos!

Fenna Ramos, het populaire gezicht van Zin in Zappelin, trapt het nieuwe jaar vrolijk af met de lancering van Zin in Zappelin Deel 10! Een bruisende verzameling van 9 liedjes die de kinderwereld veroveren met hun vrolijke ritmes en aanstekelijke melodieën.
Dit nieuwste muzikale avontuur belooft een feest van dans en zang te zijn voor de kleintjes. Elk nummer is zorgvuldig gemaakt om niet alleen vermaak te bieden, maar ook om educatieve elementen te integreren, waardoor het luisterplezier wordt verrijkt met leerzame ervaringen.

Fenna Ramos, bekend om haar charismatische optredens en talent voor het vangen van de verbeelding van kinderen, levert opnieuw een meesterwerk af dat ouders en kinderen samenbrengt in een wereld van muzikale vreugde.

'Zin in Zappelin Deel 10' is nu beschikbaar op alle bekende platforms. Laat je kleintjes betoveren door de magie van muziek en beleef samen onvergetelijke momenten van plezier en spel.


Beluister nu:
https://ffm.to/zappelinliedjesvanfennaramos


Sander Kwarten ontvangt Gouden Plaat voor 'Geen Twijfel'

In het land was er allang geen twijfel meer dat het gelijknamige liedje van Sander Kwarten een hit is. En nu met de gouden status wordt dat maar weer eens bevestigd.

Met bijna 9 miljoen streams werd volkszanger Sander Kwarten tijdens zijn laatste optreden van het jaar, door collega Frank van Etten verrast met een Gouden Plaat.

'Deze zag ik totaal niet aankomen maar een mooiere muzikale afsluiting van het jaar en startschot voor het nieuwe jaar kon ik mij niet wensen' aldus een gelukkige Sander.