Sky Radio en OG3NE slaan handen ineen voor kerstperiode

Sky Radio en OG3NE zijn een bijzondere samenwerking aangegaan voor het komende kerstseizoen. Lisa, Amy en Shelley hebben kerstjingles voor The Christmas Station ingezongen. Eén daarvan hebben ze samen met het Engelse productieteam uitgewerkt tot een speciale kerstsingle‘Coming Home With Santa’. De audio is gemixt in de wereldberoemde Abbey Road Studio’s in Londen. Het non-stop muziekstation dat ieder jaar wordt omgedoopt tot The Christmas Station draait momenteel warm voor de grote opening op vrijdag 26 november. Vanmorgen waren de zangeressen in de Sky Radio studio om alle nieuwe muziek, inclusief hun eigen nieuwe kerstsingle ‘Christmas On My Doorstep’, op de radio aan te kondigen om luisteraars alvast in kerstsfeer te brengen.
 OGENE: "We zijn enorm vereerd dat we het jinglepakket voor Sky kerst 2021 mochten inzingen en daarnaast ook erg trots op de speciale Sky track ‘Coming Home With Santa’ die we hebben gemaakt. Door de unieke samenwerking met Sky Radio The Christmas Station en onze nieuwe kerstsingle ‘Christmas On My Doorstep’ gaan we de kerstperiode op een hele speciale manier invullen.“
 Sky Radio The Christmas Station
Sky Radio 101 FM wordt aanstaande vrijdag rond 10.00 uur door een bekende internationale artiest omgedoopt tot The Christmas Station. Liefhebbers die niet kunnen wachten tot dat moment kunnen terecht bij het speciale online station; ‘Sky Christmas’. Te beluisteren via skyradio.nl, JUKE, DAB en de gratis Sky-app.


John West - In De Nacht

Met name de laatste tijd verschijnen er opvallende singles die vanuit het niets de hoogste regionen van de vaderlandse hitlijsten beklimmen. Dat hebben we gezien met Frans Duijts & Donnie (Frans-Duits), Gerard Joling (Los met z’n allen)’ en natuurlijk de klapper van dit moment ‘Bon gepakt’ van René Froger en Donnie.

Als 
er iemand is die hier op een sublieme manier op inspeelt, is dat John West wel. Zijn nieuwe paradepaardje ‘In De Nacht’ zal zeker in de voetsporen treden van de genoemde tracks en belooft een klapper van een single te worden die we op menig feestje gaan horen!

Net zoals z’n voorgaande successen ‘Je Raakt Me Zo’ en ‘Dans’ zijn Emile Hartkamp, 
Norus Padidar en John Dirne verantwoordelijk voor deze productie die dit keer over het nachtleven gaat. En dat is typisch een onderdeel uit het leven van John. De pakkende woorden “In de nacht begin ik pas te leven want overdag past de wereld niet bij mij”, geven dan ook aan dat hij s’ nachts productief is en als het ware als een oude diesel begint aan een nieuwe dag.
‘In De Nacht’ is vanaf 29 oktober 2021 te streamen via de bekende platforms.
Download & Stream:
https://cornelismusic.ffm.to/indenacht

Henk Damen - De Mooiste Sterren Aan De Hemel

‘De Mooiste Sterren Aan De Hemel’ is de gloednieuwe single van Henk Damen! Een lied dat de Volkszanger past als geen ander en waarmee het échte Levenslied op fantastische wijze ten gehore wordt gebracht.
De afgelopen maanden heeft Henk samen met zijn producers Emile Hartkamp en Norus Padidar, bekend van grote successen met onder andere Jannes, Marianne Weber en vele anderen, hard gewerkt aan nieuwe muziek. En de samenwerking met dit team heeft geresulteerd in een sterke klik en chemie met veel liefde voor muziek. Met als resultaat een geweldige eerste single en inmiddels liggen er voor de toekomst nog veel meer liedjes klaar.
Daarmee is de start van de samenwerking van Henk met zijn nieuwe label Main Music, waar hij onlangs een overeenkomst mee heeft getekend, een voorbode voor een fantastische samenwerking. Kortom, we gaan nog heel veel van Henk horen!
De single is nu te horen via alle bekende kanalen!
Download / Stream:
‘De Mooiste Sterren Aan De Hemel’.

Henk Damen tekent bij Main Music

Henk Damen heeft een overeenkomst getekend bij Main Music. De komende jaren zal de volkszanger samen met zijn team onder het label Cornelis Music gaan werken aan veel nieuwe muziek in het Volkse repertoire.
Daarmee is ook gekozen voor een exclusieve samenwerking met producers Emile Hartkamp en Norus Padidar, bekend van grote successen met onder andere Jannes, Marianne Weber, Frans Bauer en vele andere artiesten. En daarmee is de cirkel voor wat Henk betreft al bijna rond. ‘In de jaren negentig heb ik al eerder bij Emile aan de poort gestaan omdat ik graag met hem wilde samenwerken, maar dat was toen helaas niet mogelijk in verband met de samenwerking met bijvoorbeeld Frans Bauer en andere artiesten in dezelfde hoek als waarin ik probeerde mijn plek te veroveren. Ondanks dat het even geduurd heeft, ben ik blij dat het nu in 2021 toch zover is en we samen verder kunnen bouwen aan de toekomst' aldus de zanger.
Op vrijdag 22 oktober verschijnt de eerste release met de titel ‘De Mooiste Sterren Aan De Hemel’. 

Robert van Hemert tekent contract bij Cornelis Music en presenteert nieuwe single ‘Ik wil alleen maar jou’

Het contract dat Robert van Hemert onlangs tekende met Cornelis Music kan voor hem verstrekkende gevolgen hebben. Robert is ontzettend blij dat Robby Langendorff en Bob Vos van dit toonaangevende platenlabel hun uiterste best gaan doen om hem op de kaart te zetten. Er zijn plannen gemaakt om regelmatig nieuwe singles uit te brengen. De eerste release van Robert bij Cornelis Music is ‘Ik wil alleen maar jou’.
Ook voor deze productie zijn Billy Dans en Hans van Vondelen verantwoordelijk. ‘Ik werk nu al een tijdje met hen samen en dat bevalt mij ontzettend goed. Ze nemen de tijd en proberen altijd het onderste uit de kan te halen. Mijn goede vriend Wesley Klein spoorde mij aan om eens goed naar een Spaans liedje te luisteren. Hij vertelde me, dat als ik dit als voorbeeld zou nemen, er iets aparts kon ontstaan. Met dat idee ben ik naar Billy en Hans gegaan. We hebben het nummer een paar keer beluisterd en hebben er uiteindelijk een eigen draai aan weten te geven. Omdat Wesley mij ook als tip gaf om een liedje over de liefde te schrijven hebben we zijn raad opgevolgd. De liefde is inderdaad een onderwerp waar de mooiste dingen uit kunnen ontstaan. Muzikaal gezien is het een mix van Wesley Klein, Emma Heesters en Rolf Sanchez. Die stijl is nieuw in Nederland en misschien is dat wel de kant waarvoor we in de toekomst gaan kiezen. Ik ben er in ieder geval heel content mee’, glundert Robert.
‘Ik wil alleen maar jou’ is vanaf 1 oktober 2021 te streamen via de bekende platforms. De clip is opgenomen door Thijs Aldenzee (Cannonball Media).

Nieuwe Single Romy Monteiro: Wat Doe Jij Dan?

Romy Monteiro brengt haar nieuwste single uit: Wat Doe Jij Dan? Daarmee heeft de zangeres duidelijk haar eigen sound te pakken.
Ze is dan ook heel trots op het resultaat: “Dit is het eerste liedje waar ik actief aan heb meegeschreven dus ik ben er heel blij mee. Iedereen kent wel die onzekere maar ook spannende dating periode waarin je verlangt je gevoelens uit te spreken maar bang bent afgewezen te worden. Want als ik zeg ik wil je bij me houden, Wat Doe Jij Dan?’”
Naast het werken aan deze single heeft Romy niet stil gezeten. Ze was (of is?) te zien als actrice in Goede Tijden, Slechte Tijden, mocht dit jaar namens Nederland de vakjury punten uitreiken tijdens het Eurovision Songfestival, schitterde ze in Beste Zangers Songfestival en trad ze onlangs nog op tijdens het Kinderprinsengrachtconcert. Ook staat ze dit weekend weer in Ahoy waar ze het Junior Songfestivalpresenteert. 
Wat Doe Jij Dan? is vanaf vandaag beschikbaar via de bekende streamingsdiensten.