Romy Monteiro zingt titelsong ‘Holding On’ voor Britt Dekkers ‘Silverstar’

Aanstaande vrijdag verschijnt de nieuwe single‘Holding On’van Romy Monteiro samen met Soulvation en Dr.Mason. Het is de titelsong van de film Silverstar met naast Britt Dekker ook rollen voor o.a. Juvat Westendorp, Wendy Ruijfrok, Eliyha Altena, Bo Maerten, Anneke Blok, Noah de Nooij en Bart Klever.


‘Holding On’ is vanaf vrijdag 10 december beschikbaar via alle bekende kanalen. Samen met Silverstar heeft Romy een prachtige videoclip geschoten, geregisseerd door Bob van der Put. Bekijk hem nu via deze link!

Over SILVERSTAR
Een aantal jaren na haar overwinning met Whitestar, runt Megan (Britt Dekker) haar eigen manege. Als Whitestar’s zoon, het jonge paard Silverstar, bij een stalbrand van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door de 16-jarige Esmee. De twee hebben gelijk een bijzondere klik. Na de brand krijgt Megan hulp aangeboden van paardenhandelaar Carina, maar is zij wel te vertrouwen? Esmee komt erachter dat er vreemde dingen gebeuren, maar niemand wil naar haar luisteren. Om Silverstar te redden, ziet ze geen andere optie dan met het paard op de vlucht te slaan. Samen moeten Esmee en Silverstar zien te overleven in de natuur. 

Over de makers
Silverstar is, net als Whitestar, ontstaan uit een idee van Britt Dekker. De regie van Silverstar is in handen van Diede in ’t Veld (Kruimeltje en de strijd om de goudmijn, Mees Kees de serie) en het scenario is geschreven door Michiel Peereboom (Project Gio, De film van Dylan Haegens). Silverstar wordt geproduceerd door 2CFILM en Dutch FilmWorks brengt de film vanaf 15 december 2021 in de bioscopen. De productie komt tot stand met bijdragen van de Netherlands Film Production Incentive en het Abraham Tuschinski Fonds.   
De trailer is te bekijken via deze link.
Luister 'Holding On' hier.

OG3NE lanceert de videoclip van kerstsingle ‘Christmas On My Doorstep’

Twee weken geleden was er de release van de gloednieuwe OG3NE kerstsingle ‘Christmas On My Doorstep’ en de aankondiging van een bijzondere samenwerking met Sky Radio ‘The Christmas Station’. Lisa, Amy en Shelley zongen de kerst jingles in en werkten samen met het Engelse productieteam één van de jingles uit tot de speciale track ‘Coming Home With Santa’. Beide singles zijn inmiddels veelvuldig te horen op de Nederlandse radiozenders.
Nu is er dan de release van de videoclip van de kerstsingle ‘Christmas On My Doorstep’. Met de sfeervolle videoclip versterken de meiden van OG3NE het ultieme kerstgevoel waar we in deze tijd allemaal zo veel behoefte aan hebben. Met de heerlijk typerende kerstbelletjes en de geweldige blazers is ‘Christmas On My Doorstep’ een 100% feelgood-kerstnummer dat na één luisterbeurt meteen in je hoofd blijft zitten. Het bekijken van de videoclip brengt je gelijk in de juiste stemming en doet je direct verlangen naar de gezellige knusse kerstdagen.

Bekijk de videoclip via onderstaande link:
https://www.youtube.com/watch?v=KHxW_q6SWEA

Sky Radio en OG3NE slaan handen ineen voor kerstperiode

Sky Radio en OG3NE zijn een bijzondere samenwerking aangegaan voor het komende kerstseizoen. Lisa, Amy en Shelley hebben kerstjingles voor The Christmas Station ingezongen. Eén daarvan hebben ze samen met het Engelse productieteam uitgewerkt tot een speciale kerstsingle‘Coming Home With Santa’. De audio is gemixt in de wereldberoemde Abbey Road Studio’s in Londen. Het non-stop muziekstation dat ieder jaar wordt omgedoopt tot The Christmas Station draait momenteel warm voor de grote opening op vrijdag 26 november. Vanmorgen waren de zangeressen in de Sky Radio studio om alle nieuwe muziek, inclusief hun eigen nieuwe kerstsingle ‘Christmas On My Doorstep’, op de radio aan te kondigen om luisteraars alvast in kerstsfeer te brengen.
 OGENE: "We zijn enorm vereerd dat we het jinglepakket voor Sky kerst 2021 mochten inzingen en daarnaast ook erg trots op de speciale Sky track ‘Coming Home With Santa’ die we hebben gemaakt. Door de unieke samenwerking met Sky Radio The Christmas Station en onze nieuwe kerstsingle ‘Christmas On My Doorstep’ gaan we de kerstperiode op een hele speciale manier invullen.“
 Sky Radio The Christmas Station
Sky Radio 101 FM wordt aanstaande vrijdag rond 10.00 uur door een bekende internationale artiest omgedoopt tot The Christmas Station. Liefhebbers die niet kunnen wachten tot dat moment kunnen terecht bij het speciale online station; ‘Sky Christmas’. Te beluisteren via skyradio.nl, JUKE, DAB en de gratis Sky-app.


John West - In De Nacht

Met name de laatste tijd verschijnen er opvallende singles die vanuit het niets de hoogste regionen van de vaderlandse hitlijsten beklimmen. Dat hebben we gezien met Frans Duijts & Donnie (Frans-Duits), Gerard Joling (Los met z’n allen)’ en natuurlijk de klapper van dit moment ‘Bon gepakt’ van René Froger en Donnie.

Als 
er iemand is die hier op een sublieme manier op inspeelt, is dat John West wel. Zijn nieuwe paradepaardje ‘In De Nacht’ zal zeker in de voetsporen treden van de genoemde tracks en belooft een klapper van een single te worden die we op menig feestje gaan horen!

Net zoals z’n voorgaande successen ‘Je Raakt Me Zo’ en ‘Dans’ zijn Emile Hartkamp, 
Norus Padidar en John Dirne verantwoordelijk voor deze productie die dit keer over het nachtleven gaat. En dat is typisch een onderdeel uit het leven van John. De pakkende woorden “In de nacht begin ik pas te leven want overdag past de wereld niet bij mij”, geven dan ook aan dat hij s’ nachts productief is en als het ware als een oude diesel begint aan een nieuwe dag.
‘In De Nacht’ is vanaf 29 oktober 2021 te streamen via de bekende platforms.
Download & Stream:
https://cornelismusic.ffm.to/indenacht

Henk Damen - De Mooiste Sterren Aan De Hemel

‘De Mooiste Sterren Aan De Hemel’ is de gloednieuwe single van Henk Damen! Een lied dat de Volkszanger past als geen ander en waarmee het échte Levenslied op fantastische wijze ten gehore wordt gebracht.
De afgelopen maanden heeft Henk samen met zijn producers Emile Hartkamp en Norus Padidar, bekend van grote successen met onder andere Jannes, Marianne Weber en vele anderen, hard gewerkt aan nieuwe muziek. En de samenwerking met dit team heeft geresulteerd in een sterke klik en chemie met veel liefde voor muziek. Met als resultaat een geweldige eerste single en inmiddels liggen er voor de toekomst nog veel meer liedjes klaar.
Daarmee is de start van de samenwerking van Henk met zijn nieuwe label Main Music, waar hij onlangs een overeenkomst mee heeft getekend, een voorbode voor een fantastische samenwerking. Kortom, we gaan nog heel veel van Henk horen!
De single is nu te horen via alle bekende kanalen!
Download / Stream:
‘De Mooiste Sterren Aan De Hemel’.

Henk Damen tekent bij Main Music

Henk Damen heeft een overeenkomst getekend bij Main Music. De komende jaren zal de volkszanger samen met zijn team onder het label Cornelis Music gaan werken aan veel nieuwe muziek in het Volkse repertoire.
Daarmee is ook gekozen voor een exclusieve samenwerking met producers Emile Hartkamp en Norus Padidar, bekend van grote successen met onder andere Jannes, Marianne Weber, Frans Bauer en vele andere artiesten. En daarmee is de cirkel voor wat Henk betreft al bijna rond. ‘In de jaren negentig heb ik al eerder bij Emile aan de poort gestaan omdat ik graag met hem wilde samenwerken, maar dat was toen helaas niet mogelijk in verband met de samenwerking met bijvoorbeeld Frans Bauer en andere artiesten in dezelfde hoek als waarin ik probeerde mijn plek te veroveren. Ondanks dat het even geduurd heeft, ben ik blij dat het nu in 2021 toch zover is en we samen verder kunnen bouwen aan de toekomst' aldus de zanger.
Op vrijdag 22 oktober verschijnt de eerste release met de titel ‘De Mooiste Sterren Aan De Hemel’.