Rutger van Barneveld brengt nieuwe single ‘Dikke 10’ uit

In 2021 nam de carrière van Rutger van Barneveld een vogelvlucht. Als één van de populairste deelnemers van de SBS6 serie ‘Ik geloof in mij’ verwierf de zanger bekendheid bij het Nederlandse publiek. Met ‘Helena 2.0’, een remake van zijn single ‘Helena’ uit 2013, wist hij in 2021 een grote hit te scoren. Een nieuwe single kan dan ook niet uitblijven!
 
Met ‘Dikke 10’ heeft Rutger weer een heerlijke meezinger te pakken. Tijdens zijn optredens op onder andere Paaspop en zijn uitverkochte show in De Vorstin bleek het nummer al een groot succes, wat ook terug te zien is in de videoclip voor de nieuwe single. “Dit is echt een nummer wat bij mij past en bovendien een ontzettend leuk nummer om live te zingen. Je ziet het publiek meteen enthousiast meedoen en dat geeft mij echt energie.” Rutger kan dan ook niet wachten om zijn nieuwe single eindelijk aan heel Nederland te kunnen laten horen.

Download / Stream:
https://cornelismusic.ffm.to/dikke10


Schlagerster Steffany lanceert eerste Nederlandstalige single ‘Alleen Om Van Te Dromen’

Als één van Oostenrijks grootste sterren uit de Schlagermuziek heeft ze een carrière waar menigeen alleen maar van kán dromen… Maar liefst 23 jaar geleden begon Steffany haar zangcarrière in haar thuisland onder de naam Sarah Stephanie, toen ze slechts 8 jaar oud was.

Op haar elfde bracht ze al haar tweede album uit en op haar twaalfde won ze in Oostenrijk de Grote Prijs van de Volksmuziek. Daarna toerde ze door Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland, met onder andere Jan Smit. Toen ze een tijdje in Amerika zat besefte ze zich dat ze toch het podium miste en pakte ze in Oostenrijk haar carrière weer op. Totdat ze naar Nederland vertrok.
 
Inmiddels woont Steffany al drie jaar in Nederland en ook hier kruipt het bloed waar het niet gaan kan. En dat betekent dat ze haar hart wil volgen en de uitdaging aangaat om aan haar carrière in Nederland te werken. In 2022 tekende ze bij Cornelis Music en voor haar nieuwe Nederlandstalige singles werkte ze samen met Emile Hartkamp en Norus Padidar, bekend van vele Nederlandstalige hits van onder andere Frans Bauer, Marianne Weber, Jannes, André Hazes en René Froger. Haar debuutsingle ‘Alleen Om Van Te Dromen’ is de eerste van diverse singles die gaan uitkomen dit jaar. Daarbij blijft Steffany dicht bij haar roots, want de Schlagerstijl waar ze bekend mee is geworden blijft behouden. Al dan wel in de taal van het land waar ze haar hart aan heeft verloren. En dat maakt haar zo bijzonder. Steffany: “Ik wil niet in de voetsporen van iemand anders treden. Ik wil er zelf ook een paar achterlaten.”

Download / Stream:
https://cornelismusic.ffm.to/alleenomvantedromen

John West & Lange Frans bewijzen zichzelf opnieuw als koningen van de feestmuziek!

Zet John West en Lange Frans samen en je weet één ding zeker, een feesthit gegarandeerd! Op welk feestje in Nederland je ook komt, de kans dat een van de hitsingles ‘Lekkerding’, ‘Blijf Bij Me’, ‘Alles Wat Ik Wil’ of ‘Wat Een Hete Zomer’ voorbij komt is 100%.
Daarmee behaalden de artiesten samen al meer dan 40 miljoen streams en zagen daarmee de singles bekroond worden met Platina en Gouden platen. En daar lijkt een volgende aan te komen want de mannen zijn opnieuw de studio ingedoken om een bekend lied uit het verleden in een opvallend hedendaags feestelijk jasje te stoppen. Deze keer is het, het bekende (de bekende hit) ‘Rock Your Baby’ van de legendarische George McCrae die die door het duo is omgetoverd naar een beuker van een feesthit met de titel SEXY LADY!
De nieuwe single is vanaf 6 mei te beluisteren via alle bekende portals!
Download / Stream:
https://cornelismusic.ffm.to/sexylady

Dit zijn de Beste Zangers van seizoen 15!

Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Nielson, Claudia de Breij, Sarita Lorena, Blanks en Roxeanne Hazes schitteren in het nieuwe seizoen van Beste Zangers. Afgelopen week reisden de zeven artiesten af naar het Spaanse Sevilla voor alweer het 15e seizoen van het programma.

Vanuit een prachtige hacienda brengen de zangers hun muzikale kwaliteiten aan elkaar ten gehore. De presentatie is in handen van gastheer, Jan Smit. Het nieuwe seizoen is in het najaar te zien bij AVROTROS op NPO 1.  

Verborgen parels
Elke aflevering vertolken de zangers elkaars liedjes met een bijzonder verhaal of speciale betekenis. Dit zorgt weer voor mooie verhalen, muzikale verrassingen en ontroerende momenten.

Alle optredens zijn onder begeleiding van de Beste Zangers-band onder leiding van Marcel Fisser. Ook dit seizoen belooft weer veel verborgen parels en hits….

Rutger van Barneveld maakt grote indruk tijdens zijn uitverkochte concert

Zaterdag 23 april stond Rutger van Barneveld voor een uitzinnig publiek in een uitverkochte De Vorstin in Hilversum. Al bij de eerste klanken wist de enthousiaste zanger de gehele zaal mee te krijgen en werd de toon voor een feestelijke avond gezet.
Met zijn eerste eigen show ‘Rutger van Barneveld in Concert’ speelde de zanger samen met liveband een combinatie van zijn eigen repertoire en andere Nederlandstalige hits. Ook Rutger zijn nieuwe single ‘Dikke 10’, die binnenkort uitkomt, kon op veel enthousiaste reacties rekenen en werd meteen luidkeels meegezongen door het 800-koppige publiek. Op ontspannen wijze wist hij zijn nummers met een gezonde portie humor aan elkaar te praten. Daarnaast waren er gastoptredens van onder andere Mart Hoogkamer en Zanger Alex.
“Een droom van mij is uitgekomen en ik heb echt van iedere seconde genoten!” Op de vraag of dit naar meer smaakt was Rutger duidelijk “100%, ik heb de smaak te pakken en dit wil ik nog veel vaker doen!”.
Rutger van Barneveld werd in 2021 bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan de SBS6 serie ‘Ik geloof in mij’. Inmiddels heeft zijn hit ‘Helena 2.0’, een remake van zijn eerste single ‘Helena’, al meer dan 2,3 miljoen streams op Spotify. In 2022 tekende Rutger een nieuw platencontract bij Cornelis Music.

Wolter Kroes tekent bij Cornelis Music

Op 6 april 2022 heeft de populaire zanger een contract getekend bij Cornelis Music. Met deze samenwerking worden de handen ineengeslagen en liggen er voor de toekomst fantastische plannen klaar.
We kennen de zanger natuurlijk van zijn mega hits ‘Viva Hollandia’, ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen’ en ‘Wat Een Heerlijke Dag’. En daarmee is hij een van de meest geboekte artiesten van Nederland.
Op dit moment heeft Wolter successen met maar liefst twee singles. Zo scoort hij samen met John West erg goed met ‘Zeker Niet De Laatste’ en ook zijn single ‘Altijd Dichtbij (Ding-A-Dong)’, een remake van de iconische Eurovisie Songfestival hit van Teach-In, wordt erg goed ontvangen!
“Door mijn duet met John kwam ik er al vrij snel achter dat de samenwerking met Cornelis Music goed en vertrouwd voelt en dat we elkaar enorm versterken. Voor mij genoeg reden om de samenwerking nog langer door te zetten.”
Wolter Kroes en Cornelis Music kijken erg uit naar de samenwerking en zijn druk bezig met de plannen voor de toekomst. “We hebben zoveel goede en leuke liedjes klaarliggen en het is ook erg fijn dat ik deze ook weer live in het land mag zingen. Jullie gaan dus nog veel meer van mij horen”, aldus een gelukkige Wolter.
Beluister hier de meest recente releases:
https://cornelismusic.ffm.to/wolterkroes