Rutger rekent met nieuwe single ‘De Mazzel Dan’ af met zijn verleden

Met zijn nieuwe single ‘De Mazzel Dan’ bezingt Rutger van Barneveld, Nederlands vrolijkste volkszanger, een voor velen bekend thema. De ex. Bijna iedereen heeft er wel eentje, een ex waarvan je achteraf blij bent dat je hem of haar het huis uit gezet hebt. Voor Rutger is dat helaas niet anders. "Wat begon als een sprookje, eindigde in een nachtmerrie, met een lelijke nasleep. Niet iedereen blijkt zo te zijn zoals ze zich in eerste instantie doen voorkomen”, aldus Rutger. “Ik ben blij dat ik nu oprecht en vanuit de grond van mijn hart ‘De Mazzel Dan’ kan zingen.”

Dat het inmiddels een stuk beter gaat met Rutger is geen geheim en met zijn nieuwe single voegt de hitmachine uit Maasbommel weer een nieuwe hit toe aan zijn eigen repertoire. Onlangs bracht hij singles ‘Malle Pietje’ en ‘Vier Het Leven’ uit en ook ‘Helena’ doet het nog steeds hartstikke goed en wordt door het gehele land luidkeels meegezongen tijdens Rutger zijn optredens.

‘De Mazzel Dan’ is vanaf 22 september te beluisteren via de bekende kanalen. De bijbehorende videoclip is te zien op YouTube.

Stream / Download:
https://cornelismusic.ffm.to/demazzeldan


Robert van Hemert verlengt contract bij Cornelis Music

Platenmaatschappij Cornelis Music is verheugd om de contractverlenging van Robert van Hemert aan te kondigen. De getalenteerde zanger heeft de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt en oogst succes met zijn hits, waaronder 'Zoet Zout Zuur', 'Ik Wil Alleen Maar Jou' en 'We Gaan Als Een Raket'.
Van Hemert's muzikale reis is nog maar net begonnen en ook de komende jaren mogen we nog veel van de zanger verwachten. Zijn toewijding en passie voor muziek heeft hem niet alleen loyale fans opgeleverd, maar ook erkenning binnen de muziekindustrie. Zo was hij vorig jaar onder andere een van de gastartiesten bij Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA en in het najaar treed hij op tijdens het Muziekfeest van het Jaar in Ziggo Dome!
Het hoogtepunt van zijn samenwerking met Cornelis Music is het langverwachte allereerste concert van Robert van Hemert in de Stadsgehoorzaal in Leiden, dat op 21 oktober plaatsvindt. Bijna uitverkocht, belooft dit evenement een groot spektakel te worden waarbij Van Hemert zijn talent en passie voor muziek met het publiek zal delen.
Daarnaast verschijnt eind september zijn nieuwe single 'Alles Wat Ik Doe'. "Voor mijn gevoel zijn we nog maar net begonnen en ik ben nog lang niet klaar. Iedereen gaat nog veel meer van mij horen" aldus een enthousiaste Robert.

Baas van het café zanger Sven Versteeg komt met nieuwe kroegknaller ‘Ratata’

Dat Sven Versteeg inmiddels een graag geziene gast is in de kroeg, dat weten we. In zijn vorige single ‘Baas Van Het Café’ bezong Sven het al en met jaarlijks meer dan 250 optredens weet de enthousiaste zanger wel hoe hij een feestje moet bouwen. Nieuwe muziek is daarom ook een must voor deze enthousiaste zanger. 

Met ‘Ratata’ brengt Sven Versteeg wederom een heerlijke meezinger die de bezoekers in de kroeg en op menig feest zal doen meezingen. “Ik ben zelf erg blij met het succes van mijn vorige single ‘Baas Van Het Café’ en ik merk dat deze goed ontvangen werd bij het publiek. 'Ratata’ heeft dan ook een beetje hetzelfde gevoel, maar dan met meer zelfspot”, aldus de vrolijke zanger. “Daarnaast werd ik in de studio uitgedaagd om zelf de rap op het nummer in te doen. Of dat een beetje is gelukt moeten jullie maar beoordelen...” aldus Sven met een knipoog. 

‘Ratata’ is vanaf 15 september te beluisteren via de bekende streamingplatformen. De bijbehorende clip is te zien op YouTube. 

Stream / Download: 
https://cornelismusic.ffm.to/ratata


De nieuwe single ‘Onwaarschijnlijk’ van Diego Holzken

Terwijl we genieten van de laatste stralen van de nazomerzon, komt er ook weer hartverwarmende muziek van Diego Holzken aan. Zijn nieuwe single ‘Onwaarschijnlijk’ is de perfecte opvolger van ‘Dans Met Mij’, die al meer dan 550.000 streams heeft weten te behalen. 

De nieuwe single is ontstaan in de studio bij Oliver Rosa en om het helemaal af te maken bracht Manfred Jongenelis met zijn accordeonklanken hier de perfecte sound aan toe. Een mooie combinatie van latin amerikaanse invloeden en het volkse waar we de zanger al van kennen. 

In zijn nieuwe nummer 'Onwaarschijnlijk' zingt Diego Holzken over een liefde die eigenlijk heel onwaarschijnlijk is maar waar je toch voor wilt vechten. Want soms kan je door die ene persoon nergens anders meer aan denken en ben je klaar voor de overgave in de liefde.  
“De sound van dit liedje, deed me meteen denken aan intieme zomeravond. Zo eentje waarbij de liefde natuurlijk heel belangrijk is. Die ene vakantieliefde die je sinds dat ene moment samen, niet meer uit je hoofd kan krijgen. Aldus Diego Holzken.”  
De single wordt ondersteund met een romantische videoclip waarbij de gedachten van Diego Holzken omgezet zijn tot iets visueels.

Stream/Download
:https://cornelismusic.ffm.to/onwaarschijnlijkWolter Kroes verlengt bij Cornelis Music!

In het voorjaar van 2022 gingen Cornelis Music en Wolter Kroes de samenwerking aan. Na een succesvolle periode hebben beide partijen besloten om hun samenwerking voort te zetten met het doel om nog meer muzikale hoogtepunten te bereiken. Afgelopen week maakte Wolter dan ook bekend dat hij zijn contract bij Cornelis Music heeft verlengd.
Wolter: “Sinds ik heb getekend bij Cornelis Music is er best veel muziek van mij uitgekomen en hebben we weer mooie stappen gemaakt. Ik ben ontzettend blij met alle fantastische hoogtepunten die we hebben behaald en kijk met vertrouwen naar de toekomst om mijn avontuur samen met Cornelis Music voort te zetten. We hebben grote plannen voor de komende periode en ik kan niet wachten om nieuwe muziek met mijn fans te delen."
Cornelis Music is eveneens verheugd over de voortzetting van de samenwerking met Wolter. “Wolter Kroes is een geweldige artiest met een indrukwekkende carrière. Ook wij kijken er naar uit om nog meer mooie plannen te smeden en onze muzikale reis voort te zetten.” 

John West scoort Gouden Award met 'Wit Zwart'

John West heeft aan zijn inmiddels imposante prijzenkast een nieuw hoogtepunt mogen toevoegen. Hij ontving uit handen van zijn collega’s Billy Dans en Ammar, waarmee hij op dit moment met ‘Koning Van De Nacht’ een nieuwe single uit heeft, een gouden award voor zijn single ‘Wit Zwart’.
“Ik ben ontzettend vereerd met deze gouden plaat voor ‘Wit Zwart’. Het is de mooiste erkenning die je als artiest kunt krijgen, want het is een bevestiging dat jouw muziek bij het publiek in de smaak valt en daar doe je het toch voor?!” aldus de enthousiaste zanger.
Met hits als: 'Jouw Blik', 'Lekkerding' en 'Blijf Bij Mij' die samen goed zijn voor meer dan 65 miljoen streams en gouden en platina platen, is John West niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek. Hij werkte eerder onder andere samen met Lange Frans en Jan Smit. De gouden award voor 'Wit Zwart' is een prachtige aanvulling op zijn groeiende verzameling onderscheidingen en bevestigd wederom zijn succes.