Vier het leven met de nieuwe single van Rutger van Barneveld!

Rutger van Barneveld viert de kleine dingen in het leven groots en dat is niet zonder reden. “In het verleden heb ik mentaal moeilijke tijden gehad, maar heb ik dat met hulp weer kunnen omdraaien. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik het plezier in de kleine dingen veel meer waardeer. Denk aan tijd spenderen met vrienden en familie, maar ook gewoon lekker in de zon op een terrasje zitten of een wandeling maken met de hond. En natuurlijk valt optreden daar ook zeker onder!” aldus Rutger.

In maart stond Rutger met zijn liveband in De Vorstin in Hilversum om het leven te vieren. Samen met zijn collega’s Stef Ekkel, Robert van Hemert, Jan Biggel en Steffany was het wederom een spetterende avond. Een ultiem geluksmomentje in de drukke agenda van Rutger.

Want Rutger is de momenteel niet alleen op het podium en in de studio actief. Hij maakt ook deel uit van het SBS Sterrenteam onder leiding van Olympisch kampioene Leontien van Moorsel. Samen met diverse SBS6-sterren beklimt Rutger op 1 juni de Alpe d’Huez om geld op te halen voor het KWF. Zo draagt hij zijn steentje bij aan belangrijk onderzoek zodat iedereen zijn of haar leven ten volle kan vieren. 

‘Vier Het Leven’ is vanaf 1 juni beschikbaar op de bekende streaming- en downloaddiensten.

Stream / Download:
cornelismusic.ffm.to/vierhetleven


Waar Nedersoul is, daar leeft Mike Peterson!

Mike Peterson brengt zijn eerste single uit in samenwerking met Cornelis Music. Het was het wachten waard! Mike was achter de schermen hard aan het werk om de perfecte vernieuwende sound te vinden om deze nieuwe single precies te laten klinken zoals hij dit in gedachten had.  
Het resultaat, een heerlijke track die perfect past bij de zonnige temperaturen. Samen met producer John Dirne is Mike aan het werk gegaan en hebben ze van de single een uptempo ‘feel good’ track weten te maken. 'Samen Met Jou’ is een swingend nummer met een romantische tekst waarin beschreven wordt over hoe het voelt om het liefst bij die ene persoon in de buurt te zijn. Soms zeggen blikken meer dan woorden, staat de tijd eventjes stil of maakt die ene iemand jouw dag net iets mooier.  

 De single wordt ondersteund door een filmische videoclip waarin het liefdesverhaal van dit nummer nog visueler wordt gemaakt.  
‘Samen Met Jou’ is vanaf nu overal te beluisteren!

Download / Stream: 
https://cornelismusic.ffm.to/samenmetjou‘Zoet, Zout, Zuur’: de smaken van deze zomer verpakt in de nieuwe single van Robert van Hemert

De nieuwe single van Robert van Hemert genaamd ‘Zoet, Zout, Zuur’ zal iedereen die van Nederlandstalige muziek houdt smaken en geeft je ongetwijfeld zin in de zomer. Met deze zomerse plaat toont Robert dat hij van alle markten thuis is. Als geen ander weet hij zowel kroegenknallers als tranentrekkers op zijn eigen wijze te brengen. Met ‘Zoet, Zout, Zuur’ brengt hij weer een heerlijke, zomerse plaat voor op feesten en in de kroeg.

Na zijn overwinning bij ‘De Hollandse Nieuwe’ stond Robert in 2022 op het podium in de GelreDome bij het Mega Piratenfestijn en in de Johan Cruijff ArenA met De Toppers. Deze geweldige ervaringen smaakten naar meer. De carrière van de Leidse zanger zit sindsdien in de lift en Robert heeft grootse plannen voor dit jaar én volgend jaar. Zo heeft hij vandaag aangekondigd op 21 oktober van dit jaar een eigen concert te geven in de Stadsgehoorzaal in Leiden. De kaartverkoop van dit unieke concert start vandaag via zijn eigen website.

‘Zoet, Zout, Zuur’ is vanaf 19 mei te beluisteren op de bekende muziekkanalen. De bijbehorende videoclip is te zien op YouTube.

Download / Stream:
cornelismusic.ffm.to/zoetzoutzuur


Diego Holzken laat je dansen!


Diego Holzken brengt de zomerse temperaturen alvast naar voren in zijn nieuwe nummer 'Dans Met Mij (Vamos A Bailar)'. 

Een muzikaal hoogtepunt met alle ingrediënten voor een hete zomerplaat: een dansbaar ritme, liefdevolle tekst en deuntje wat je niet meer uit je hoofd krijgt!  
Daarnaast heeft deze single natuurlijk een frisse zomerse videoclip nodig! Zo eentje waarbij de zomerkriebels opborrelen en je wordt meegenomen in het verhaal van een romantische liefde die bij hoge temperaturen ineens weer opbloeit. Check! En Diego zelf speelt natuurlijk een hele belangrijke rol.  

Diego Holzken zijn nieuwe single ‘Dans Met Mij (Vamos A Bailar)’ is vanaf nu te beluisteren via alle bekende streamingplatformen!

Stream / Download: 
https://cornelismusic.ffm.to/dansmetmij

Sven Versteeg is de 'Baas Van Het Café'

Sven Versteeg is ieder weekend in het café te vinden. Niet alleen in thuisbasis Diemen en de nabije omgeving, maar verspreid door het hele land. Met meer dan 250 optredens in 2022 weet de enthousiaste zanger wel hoe hij een feestje moet bouwen. Keer op keer bewijst hij de baas van het café te zijn en kent de kroeg dan ook als geen ander. 

Het komt dan ook niet als een verrassing dat zijn volgende single een echte kroegenhit is. ‘Baas Van Het Café’ heeft een aanstekelijke melodie met zomerse invloeden en een verrassende twist. In deze vrolijke single zingt Sven namelijk over de Nederlandse kroegcultuur richting een buitenlandse dame. Van deze single krijg je zin in de zomer én zin in bier en bitterballen. 

Met zijn vorige single ‘Zien’ wist Sven onder andere de ‘Hollandse Nieuwe’ van RADIONL en de ‘Paradeplaat’ van Sterren NL te bemachtigen. 

Sven zijn nieuwe single ‘Baas Van Het Café’ is vanaf 21 april te beluisteren via de bekende streamingplatformen. 

Stream / Download: 
cornelismusic.ffm.to/baasvanhetcafe

‘Hij Gaat Lekker’ met Sander Kwarten!

Sommige mensen zijn geboren artiesten, Sander Kwarten is zo'n iemand. Op jonge leeftijd stond deze goedlachse volkszanger al op verschillende podia, werd hij nummer 1 bij menig talentenshow en kwam met verschillende singles in de Dutch Chart Single Top 100. In 2023 weet hij de weg naar de muziekstudio's nog steeds te vinden en brengt hij zijn nieuwe single ‘Hij Gaat Lekker’ uit.
Na het succes van de singles ‘Spreken Zonder Woorden’ en ‘Laat Ze Nou Maar’ die samen ruim boven de miljoen streams uitkomen. Brengt Sander Kwarten alleen nog maar meer positiviteit met zich mee en dat is te horen in zijn muziek. De zanger trekt zich van niemand iets aan en geeft het liefst ieder dag iedereen een stukje van zijn lach.
De single wordt ondersteund met een vrolijke videoclip, met in de hoofdrol een oudere man. Het gezegde: ‘Hoe ouder, hoe gekker’ wordt bij deze dan ook bevestigd. Hij is een echte levensgenieter en dit laat hij maar al te graag aan iedereen zien. Dit staat natuurlijk in lijn met hoe Sander zelf in het leven staat. De beelden van de videoclip zullen je entertainen maar vooral ook inspireren om van iedere dag een feestje te maken. Want ‘Als ze vragen hoe gaat ‘t.. zeg ik? ‘Nou, hij gaat lekker', aldus Sander Kwarten.
De single is vanaf nu te beluisteren via alle bekende kanalen!
Stream / Download:
https://cornelismusic.ffm.to/hijgaatlekker