John West sluit succesvol jaar af met gevoelige ballad 'Geef Mij Nog Eén Moment Met Jou'

Hoe kun je een succesvol jaar beter afsluiten dan nog één keer dit jaar alles uit de kast te trekken met een waanzinnige ballad. Dat moet John West gedacht hebben toen hij zijn nieuwe single ‘Geef Mij Nog Eén Moment Met Jou’ opnam.

Het jaar 2023 was voor de zanger opnieuw een jaar vol met muzikale hoogtepunten. Zo ontving hij dit jaar een platina award voor ‘Lekkerding’ en een gouden awards voor ‘Blijf Bij Mij’, ‘Wit Zwart’ en ‘Je Raakt Me Zo’. Maar ook met zijn releases ‘M’n Eigen Feest’ samen met Jan Smit, ‘Ome Jan’ en ‘Koning Van De Nacht’, samen met Ammar en Billy Dans, wist John West grote indruk te maken en opnieuw zijn status als een van de meeste geboekte en gestreamde Nederlandse artiesten te bevestigen.

Op zaterdag 16 maart 2024 gaat een lang gekoesterde droom van de zanger in vervulling met zijn allereerste concert in Ahoy Rotterdam - RTM Stage. Dit belooft een groot spektakel te worden waarbij natuurlijk zijn grootste hits voorbij zullen komen, maar het publiek ook verrast zal worden met nieuw repertoire en verschillende gastartiesten.

John West laat met zijn nieuwe single horen wat hij allemaal in huis heeft. Een voorbode voor een waanzinnig nieuw jaar.
‘Geef Mij Nog Eén Moment Met Jou’ is vanaf 1 december te beluisteren via alle bekende kanalen.
Stream / Download:
https://cornelismusic.ffm.to/geefmijnogeenmomentmetjou

Mike Peterson lanceert EP 'Unplugged'

Mike Peterson lanceert zijn nieuwe EP 'Unplugged'. 7 weken lang zal op donderdag een nieuwe track verschijnen. De zanger heeft Internationale hits en klassiekers op geheel eigen wijze in een Nederlandse versie gemaakt.

De eerste track 'Samen Zijn We Eén' kennen we als origineel van de Bee Gees en later van Dolly Parton en Kenny Rogers met de titel 'Island In The Stream'. Dit was een wereldhit welke onlangs door de documentaire van David Beckham opnieuw viraal ging op o.a. TikTok.

Benieuwd naar de versie van Mike Peterson? Beluister het hier:
https://cornelismusic.ffm.to/mikepeterson-unplugged

Sander Kwarten twijfelt niet aan de hardstyle remix van 'Geen Twijfel'

'Geen Twijfel' is de populairste single release van Sander Kwarten en scoort sinds de release (mei 2017) ieder jaar weer. Inmiddels is de plaat hard op weg om de gouden status te halen met al ruim 8.5 miljoen streams. In samenwerking met DJ B-FOUR is er van deze hit een te gekke hardstyle versie gemaakt die liefhebbers van Nederlandse Hardstyle zeker zullen waarderen! De hardstyle remix van "Geen Twijfel" is nu overal te beluisteren!

Stream / Download:
https://cornelismusic.ffm.to/geentwijfel-hardstyleremixWesley Ponsen brengt nieuwe single ‘Jij Bent De Liefde’ uit

Wesley Ponsen komt met een nieuwe single met als titel ‘Jij Bent De Liefde’. Een up-tempo plaat, die op Wesley zijn lijf geschreven is. Voor deze single dook Wesley de studio in bij Emile Hartkamp, o.a. bekend van Jannes, Frans Bauer, en vele anderen. “Ik wilde het deze keer even wat anders doen dan de afgelopen keren, en het leek me dus leuk om ook eens met Emile Hartkamp de studio in te gaan. Ik ben dan ook ontzettend blij met het resultaat en ik ben erg benieuwd naar de reacties!” aldus Wesley. 

Een aantal maanden geleden was Wesley samen met zijn gezin wekelijks te zien bij het EO-programma ‘Waar doen ze het van?’, iets waar Wesley positief op terugkijkt. “Het was heel bijzonder om mijn gezin zo op TV te zien. Het heeft ontzettend veel leuke reacties opgeleverd, zowel van bekenden als mensen op straat die een praatje komen maken en met je op de foto wilden. Bovendien heeft het ook nog eens gezorgd voor nieuwe fans en nieuwe boekingen.” 
‘Jij Bent De Liefde’ is vanaf 17 november te beluisteren op de bekende kanalen. De bijbehorende videoclip is te zien op YouTube. 

Stream / Download: 
https://cornelismusic.ffm.to/jijbentdeliefde

Thomas Berge met zijn nieuwe single 'Vroeger Of Later'

“Aan nieuwe muziek werken blijft altijd een feest en tijdens het schrijven van dit liedje ontstond zo'n positieve vibe waardoor het liedje al snel stond als een huis. Ik breng graag een positief geluid over en dat gevoel moet je ook krijgen als je aan herinneringen van vroeger denkt. Iedereen denkt wel eens terug aan ‘toen op school’, ‘je eerste zoen’ of de eerste keer dat je wellicht ruzie had met je ouders!”, aldus de enthousiaste zanger. “Bij sommige vrienden lijkt de tijd echt stil te staan en besef je je "Vroeger Of Later" ineens dat je alles voor elkaar over hebt en ten alle tijden voor elkaar klaar zal staan. Ook in moeilijke tijden”, vervolgt de zanger.  

De single is dan ook een viering van de goede tijden en een herinnering dat het verleden en de toekomst met elkaar verbonden zijn. 


Stream / Download: 
https://cornelismusic.ffm.to/vroegeroflater
 

Wolter Kroes komt met atypische feestplaat ‘Haal Alles Uit Het Leven’

Ondanks dat de titel ‘Haal Alles Uit Het Leven’ wellicht anders doet vermoeden, is de nieuwe single van Wolter Kroes geen typische kroegenplaat met bier of de liefde als thema’s. Wolter: “Mijn single gaat dit keer niet over de kroeg of een liefdesliedje voor die ene speciale persoon, maar over liever zijn voor alle mensen om je heen. Zeker met de huidige tijdsgeest waarin er veel meer aandacht is voor ‘anders zijn’.” 

Voor deze nieuwe single dook Wolter de studio in met niemand minder dan Edwin Evers, door wie Wolter werd benaderd voor de muzikale samenwerking. “Wolter was de gedroomde kandidaat voor dit nummer. Ik zocht iemand die dit krachtig kon zingen en op een feestelijke manier de boodschap kon overbrengen”, aldus Edwin. Het onderwerp van de single is echt van deze tijd. De boodschap is dan ook dat we best wel wat toleranter en minder streng mogen zijn naar elkaar. Wolter: “Op dit moment zijn er eigenlijk twee uitersten: of mensen hebben een kort lontje en schelden elkaar om het minste of geringste de huid vol, of het is allemaal niet goed genoeg terwijl we het helemaal niet zo bedoelen. Dat is eigenlijk precies waar deze single over gaat: het mag wel weer wat luchtiger en vriendelijker.”  
 
De bijbehorende videoclip is geproduceerd door Herriemakers, het productiebedrijf van o.a. Carlo Boszhard. “Wij hebben heel intensief samengewerkt voor het fantastische tv-programma Make Up Your Mind” aldus Wolter. In dit programma werden diverse BN’ers omgetoverd tot drag queens, waaronder dus ook Wolter. “Met het thema van deze single moest ik dus ook meteen aan Carlo denken. Toen ik de single aan hem liet horen was hij ook meteen enthousiast!” 
 
Ondanks de serieuze boodschap van het nummer is het een vrolijke up-tempo plaat die zeker op een feestje gedraaid kan worden, wat de veelzijdigheid van Wolter wederom aantoont. Met ‘De Bierkraan’ en ‘Ik Neem Je Mee Naar De Zon’ wist Wolter dit jaar weer enkele hits aan zijn repertoire toe te voegen die goed werden ontvangen. Daarnaast bracht Wolter samen met De Nachtbrakers nog ‘Leven Om Te Raven’ uit, hét anthem voor X-Qlusive Holland 2023. Bovendien is Wolter druk bezig met de voorbereidingen voor zijn nieuwe album, welke in 2024 uit zal komen. 

Wolter zijn nieuwe single ‘Haal Alles Uit Het Leven’ is vanaf 3 november te beluisteren op de bekende kanalen. De bijbehorende videoclip is te zien op YouTube.​ 

Stream / Download: ​ 
https://cornelismusic.ffm.to/haalallesuithetleven