Steffany laat haar waanzinnige zangkunsten horen in nieuwe single 'Waanzin'

De van oorsprong Oostenrijkse zangeres Steffany weet met haar nieuwe single 'Waanzin' de luisteraar omver te blazen met haar zangkunsten. Steffany: "Deze nieuwe single is mij op het lijf geschreven. Ik kan niet wachten om Nederland bekend te maken met de moderne Schlager-sound!" De single heeft een vrolijke en poppy sound, maar ondertussen heeft het de schlagersound van haar eerdere singles 'Alleen Om Van Te Dromen' en 'Ik Laat Om Jou Geen Tranen Meer'.  

Als één van Oostenrijks grootste sterren uit de schlagermuziek had Steffany in het verleden een glansrijke carrière in zowel Oostenrijk als Duitsland onder de naam Sarah Stephanie. Met de singles ‘Alleen Om Van Te Dromen’ en 'Ik Laat Om Jou Geen Tranen Meer' maakte Nederland kennis met haar en haar Nederlandstalige repertoire. "In 2022 heb ik een mooie start gemaakt met mijn carrière in Nederland. Ik heb zo veel fantastische mensen mogen ontmoeten. Het kriebelt om meer muziek uit te brengen en om deze stijgende lijn door te zetten in 2023!" Op zaterdag 18 maart maakt Steffany deel uit van het programma tijdens het concert van Rutger van Barneveld in De Vorstin. 

Steffany’s nieuwe single ‘Waanzin’ is vanaf 24 februari op de diverse muziekkanalen te beluisteren en te downloaden. De bijbehorende videoclip is te bekijken op YouTube. 

Stream / Download: 
Cornelismusic.ffm.to/waanzin

Nieuwe single “Love You O Ti Amo” van Zonzo heeft een vrolijk volks tintje

Het is inmiddels alweer 9 maanden geleden dat de vorige single “Met Jou Is Een Fiesta” van Zonzo verscheen. In de periode daaropvolgend heeft hij heel goed heeft nagedacht welke muzikale stijl het beste bij hem zou passen. Dat bleek toch het volkse genre te zijn. Omdat Zonzo regelmatig als studiomuzikant wordt ingehuurd bij Manfred Recordings in Etten-Leur kwam dit wel eens ter sprake als hij met producer Manfred Jongenelis over muziek sprak. Manfred had al vaker aangeboden om voor hem een lied van A tot Z te produceren. Onlangs gaf Zonzo carte blanche aan Manfred om een compleet nieuw liedje te maken. Met trots presenteert hij nu “Love You O Ti Amo”.
Zonzo: ‘Manfred ken ik eigenlijk al een jaar of 10. De eerste keer dat ik met hem ik contact kwam, was tijdens de opname van het nummer “Jouw Blik” van John West. Ik mocht namelijk de gipsy gitaar partijen inspelen. Daarna is er een hechte vriendschap ontstaan en ben sindsdien kind aan huis bij Manfred in de studio om ook voor tal van andere artiesten met name het gipsy gitaarwerk in te spelen. Nadat ik de demo van het uiterst dansbare nummer “Love You O Ti Amo” binnenkreeg werd ik erg enthousiast. De eerste indruk viel meteen in goede aarde. Manfred had het voorzetje gemaakt en samen met Carlo Rijsdijk de puntjes op de i gezet. Het onderwerp waarover ik zing past perfect bij mijn leeftijd. Het totale plaatje is precies geworden zoals ik me het had voorgesteld. Overigens laat de volgende release niet zolang op zich wachten. Vlak voordat de zomer begint, laat ik weer van me horen én ook in het najaar komt er wederom een nieuwe single uit. Ik heb de smaak nu te pakken en hoop veel van m’n fans te ontmoeten tijdens de optredens in het land’.
De single “Love You O Ti Amo” verschijnt bij Cornelis Music en is vanaf 24 februari 2023 legaal te downloaden via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen op YouTube en de socials van Zonzo.
Stream / Download:https://ffm.to/loveyouotiamo

Rutger van Barneveld is Malle Pietje niet! 

Rutger van Barneveld kennen we inmiddels allemaal van zijn meezingers ‘Helena 2.0’, ‘Dikke 10’ en ‘Het Is Nooit Te Laat’. In 2020 maakte heel Nederland kennis met Rutger van Barneveld door zijn deelname aan het succesvolle programma ‘Ik Geloof In Mij’. Door zijn deelname aan 'Ik Geloof In Mij’ kwam zijn zangcarrière in een flinke stroomversnelling.  

Zo werd de remake van ‘Helena’ een grote hit en zien we Rutger inmiddels wekelijks door heel Nederland optreden. Van het kleine café om de hoek tot aan het Mega Piraten Festijn in het GelreDome. “Dit is waar ik altijd van heb gedroomd en ik ben zo blij dat ik nu eindelijk veel mensen kan laten horen en zien wie ik echt ben”, want de keerzijde van zijn deelname aan het tv-programma ‘Ik Geloof In Mij’ is dat veel mensen een beeld van Rutger hebben dat niet altijd kloppend is met de werkelijkheid. 
  
“Het is televisie en dan worden dingen natuurlijk vaak wat anders neergezet of uitvergroot. Om mijn onhandigheid kan ik bijvoorbeeld ook vaak in een deuk liggen. Mensen zullen altijd iets van je vinden. Dat is nou eenmaal zo. Mijn advies is dan: laat ze lekker praten. Ik doe dit op mijn eigen manier en ik probeer me niet zo veel aan te trekken van wat er om mij heen gebeurt, want ik ben Malle Pietje niet!” aldus de zanger met een grote glimlach. “Zoals ik in de single zing: ‘Ik speel gewoon mijn eigen spel’.” Om die reden is de videoclip van deze single deels opgenomen in het Holland Casino. 


Rutger van Barneveld live in concert  
En dat Rutger geen Malle Pietje is laat de zanger wekelijks zien op alle podia door heel Nederland. Zo zal hij op zaterdag 18 maart ook weer terugkeren in de grote zaal van De Vorstin met zijn eigen avondvullende show ‘Rutger In Concert. “We hebben er vorig jaar zo'n groot feest van gemaakt, dat gaan we dit jaar natuurlijk dunnetjes overdoen”. Er zijn nog kaarten beschikbaar via www.devorstin.nl. 
  
‘Malle Pietje’ is vanaf 20 januari beschikbaar op de bekende streaming- en downloaddiensten en wordt ondersteund met een videoclip die je gezien moet hebben!     

Stream / Download:   
https://cornelismusic.ffm.to/mallepietje


Wolter Kroes weet te ontroeren met nieuwe single ‘Komt Er Een Dag Dat Jij Me Mist’

Op 13 januari brengt Wolter Kroes zijn nieuwe single uit genaamd ‘Komt Er Een Dag Dat Jij Me Mist’. Na diverse vrolijke singles uit te hebben gebracht in 2022, kriebelde het bij Wolter om ditmaal een ballad uit te brengen. “De liefde blijft zo bijzonder en is natuurlijk voor velen herkenbaar.” aldus Wolter. “We weten allemaal hoe het is om je geliefd te voelen, maar ook hoe het voelt om afgewezen te worden. Dat maakt het toch altijd weer mooi om erover te zingen en in een ballad komt dit nog meer aan.”

‘Komt Er Een Dag Dat Jij Me Mist’ is geschreven door een topteam van schrijvers. De bijbehorende clip is opgenomen in het spectaculaire Oostenrijkse landschap. “Toen ik wist dat wij naar Oostenrijk gingen wist ik ook meteen dat ik hier de clip van mijn nieuwe single wilde schieten. De sneeuw en de geweldige natuur geeft je toch dat gevoel wat perfect bij deze single past. Ik ben dan ook erg blij met het eindresultaat!”

De single is vanaf 13 januari te beluisteren op de bekende kanalen. De bijbehorende videoclip zal dan ook op YouTube te zien zijn.

Stream / Download:
https://cornelismusic.ffm.to/komtereendagdatjijmemistJaap Reesema scoort gouden award met Grijs

Jaap Reesema was dit afgelopen seizoen een van de artiesten in het populaire Tv-programma “Beste Zangers”. Hij wist daar veel indruk te maken met zijn vertolking van de track 'Grijs' dat origineel van Nielson is. Hiermee scoort Jaap na de uitzending een grote hit. Het beladen liedje, geschreven door Nielson voor diens overleden neefje, maakte tijdens de uitzending al veel los bij de kijkers en is ondertussen uitgegroeid naar de hit van het laatste seizoen. Inmiddels is de plaat 11 miljoen keer gestreamd

In de middagshow van Frank Dane bij Radio538 werd de zanger verrast met een zeer terechte gouden award. "Dit is niet alleen voor mij een mooie beloning van dit prachtige liedje, waarvan ik nog steeds onwijs trots ben dat ik deze mocht vertolken. Maar ook zeer zeker van Nielson die deze parel heeft geschreven!" aldus de zanger.
De track is ook terug te vinden op het nieuwe album 'Als Je Voor Me Staat' van Jaap, welke op 10 februari verschijnt.

John West & Jan Smit bouwen hun eigen feest!

Laat het nieuwe jaar goed beginnen met de nieuwste samenwerking van John West en Jan Smit. Van elke dag een feest maken is aan deze mannen wel besteed. De populaire zangers hebben de handen ineengeslagen en deze vrolijke boodschap verpakt in een feestelijk duet met de titel ‘M’n Eigen Feest’.
Als een van de meest populaire en vaakst geboekte artiesten van Nederland is het logisch dat deze artiesten elkaar vaker tegenkomen in het land. En zo kwam het idee tot stand om samen een duet op te nemen.
“Jan Smit loopt al zo lang mee in muziekbranche, hij is echt als een voorbeeld voor mij hoe je aan een muzikale carrière kan bouwen. Het was daarom ook al een lange tijd een wens van mij om samen met hem een duet op te nemen”, aldus John West. Ook de Volendamse zanger steekt zijn enthousiasme over de nieuwe track niet onder stoelen of banken: “Het nummer is zijn feestelijk en vrolijk dat je hierdoor meteen zin krijgt in het nieuwe jaar!”, voegt Jan Smit toe.
‘M’n Eigen Feest’ is vanaf 6 januari te beluisteren via alle bekende kanalen!
Stream / Download:
https://cornelismusic.ffm.to/mneigenfeest